Obavijest o javnom otvaranju ponuda za zakup kućica

Grad Imotski obavještava kako će se javno otvaranje ponuda za zakup kućica za obavljanje ugostiteljske djelatnosti i djelatnosti trgovine održati u petak, 7. prosinca 2018. godine 12 sati u gradskoj vijećnici Grada Imotskog. Otvaranju ponuda mogu nazočiti ponuditelji ili njihovi ovlašteni predstavnici.

 

Plan rasporeda kućica s lokacijom kućica određen je grafičkim prikazom.

 

KRITERIJI ZA IZBOR I RANGIRANJE PONUDA:

 

  1. lokacije kućica su u grafičkom prikazu označene arapskim brojevima od 1 do 8 i bit će postavljene na način kako je to prikazano na skici koja je u prilogu ove Obavijesti.

 

  1. kućica na lokaciji 1 rezervirana je za djelatnost trgovine dok su kućice na lokacijama od 2 do 8 rezervirane za ugostiteljsku djelatnost.

 

  1. Ponuditelji s bolje rangiranom ponudom imat će pravo prvenstva pri izboru kućice.

 

  1. Kriterij za izbor bolje ponude je najviši ponuđeni iznos za zakup kućice uz ostale

uvjete iz točke 13 Javnog poziva.

 

  1. Ukoliko dva ili više ponuditelja nude isti iznos zakupnine, kriterij za odabir, odnosno pravo prvenstva prilikom izbora kućice/kućica koje od ponuditelja već nisu izabrane, odredit će se provedbom javnog nadmetanja (licitacije). Nakon proteka dvije minute od zadnje ponude javno nadmetanje se završava, a Povjerenstvo rangira ponude po ponuđenim cijenama. Pravo izbora imat će onaj ponuditelj koji ponudi najveći iznos zakupnine i tako redom od više prema nižoj ponudi.

 

Osim načina predviđenog u toč. 16. Javnog poziva. Odluka o odabiru ponuditelja koji su ostvarili pravo zakupa kućica objavit će se i na službenoj web stanici Grada Imotskog.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com