Predstavljena knjiga “Huzur” autorice Martine Mlinarević Sopta

U organizaciji Gradske knjižnice „Don Mihovil Pavlinović“ i prof.Ivane Kujundžić  u našem gradu gostovala poznata književnica, kolumnistica i novinarka Martina Mlinarević Sopta, koja je promovirala svoju novu knjigu Huzur.

Dvorana Gradske knjižnice bila je prepuna zainteresirane i znatiželjne publike koja je bez obzira na nisku temperaturu i buru tražila mjesto više te zagrijala atmosferu odličnim raspoloženjem i razgovorom s autoricom.

Martina Mlinarević je žena koja piše neposrednim i iskrenim stilom, odvažnog je  duha te neponovljivog smisla za humor i dobru ironiju što je dokazala i na promociji. Odgovarala je na pitanja organizatorica kao i na pitanja prisutnih. Autorica  uvijek i neumorno poziva ljude na preglede i važnost ranog otkrivanja raka. „Presretna sam i ponosna što sam svojim pisanjem potakla desetak žena da odu na pregled i otkriju karcinom u ranoj fazi te na taj način spase živu glavu“ – istaknula je autorica.

“Zdravi da ste i voljeni. Da volite i kad niste voljeni, jer samo se voljenjem živi. Nek vas zaobiđu tuge što razaraju, uvučeni u skrovište najbližih lica da izdržite svaku nevolju. Mir duše vam želim. Nepuštajuće zagrljaje da ožive stećak u koji ste se sakrili, braneći se baš od zagrljaja. I ljubavi. Svoj huzur nađite. Huzur budite.” Ovim citatom ulazimo u novu godinu pune entuzijazma i planova za neke nove susrete i događanja –poručile su organizatorice.

 

FOTO: Mijo Zidar

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com