Započele pripreme za 13. Memorijalni taekwondo turnir „Josip Jović“

Posljednje desetljeće Taekwondo klub Imotski dokazani je domaćin i organizator sportskih priredbi, tako smo u proteklih par godina u našem gradu imali niz kvalitetnih sportskih manifestacija u organizaciji T.K Imotski.  U 2017. godini održano je  „Seniorsko Prvenstvo Hrvatske“  gdje smo imali priliku gledati najbolje Hrvatske seniorske borce. Također svjedoci smo sve kvalitetnijeg i masovnijeg taekwondo Memorijala „Josip Jović“ u posljednjih par godina.

Teakwondo klub Imotski kreće s priprema za ovogodišnji  13. Memorijalni taekwondo turnir “Josip Jović”. Kao i svake godine turnir je uvršten u kalendar Hrvatskog Taekwondo Saveza.  Ovogodišnje izdanje ovog tradicionalnog turnira održati će se u subotu 30. ožujka.

Podsjetimo, ovaj turnir je po broju natjecatelja protekle godine bio najveći u Dalmaciji i jedan od najvećih sportskih događaja u gradu Imotskom. Starosne kategorije natjecatelja biti će mlađi kadeti, kadeti i juniori, a nastupit će velik broj djece iz svih Imotskih općina, te kao i dosadašnjih godina brojni klubovi iz cijele Hrvatske, BiH te Slovenije.

 

hdr
Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com