Predstavljen projekt „TEMPOriranje“

Danas u 11 sati u prostorijama Fitness centra Tempo održano je javno predstavljanje projekta Temporiranje . Projekt je to koji je osmislila Sportska udruga Fitness centar Tempo s ciljem da u organizirane aktivnostima uključi djecu i mlade kroz sudjelovanje u inovativnim programima prilagođenim njihovom uzrastu i potrebama. Organiziran sportsko-rekreativni sadržaj provoditi će se uz stručno vodstvo kineziologa.

U samom projektu sudjelovat će tijekom 24 mjeseca više od 100 korisnika, pretežno djece, mladih i studenata iz obitelji s troje i više djece, iz jednoroditeljskih obitelji, obitelji gdje jedan ili oba roditelja ne rade, i sl.

Uz djecu i mlade, korisnici projekta biti će i profesionalni kineziolozi i sportski treneri s područja Imotske krajine za koje će se provoditi edukacije za rad s djecom i mladima.

Projekt je sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, a provedbena nacionalna tijela su Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te Nacionalno zaklado za razvoj civilnog društva. Vrijednost projekta je 996.213,70 kuna i provoditi će se do studenoga 2020.

 

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com