Dodatni poticaji za mlade obitelji: Brzo i povoljno do POS stana

Ostalo je još mjesec dana za prijavu za ulazak u mjeru poticajne stanogradnje u Imotskom, koja je posebno namijenjena našim mladim obiteljima. Do 1. travnja svi zainteresirani mogu se prijaviti i odazvati mjeri kroz koju povoljnije i lakše mogu doći do svog prvog doma.

“Jedan od glavnih ciljeva Grada je pomaganje mladima i mladim obiteljima, a tu je jedna od važnijih stavki upravo rješavanje stambenog pitanja. Zato smo se kroz ovu mjeru odlučili podržati i poduprijeti naše mlade Imoćane da svoju obitelj i svoju budućnost podižu upravo u Imotskom. Želimo olakšati rješavanje stambenih potreba i poboljšanje kvalitete stanovanja svih mladih obitelji imotske krajine, a POS-ovi stanovi odlična su prilika mladima za povoljniju kupnju stanova. Ovo je jedna od nizu mjera kojima mladim Imoćanima i Imoćankama želimo stvoriti bolje uvjete života i ostanak u našem Gradu”, poručuju iz Grada Imotskoga.

Dodaju da, kako bi dobili što bolji uvid u vaše planove, svi zainteresirani mogu ispuniti upitnik na www.imotski.hr i dostaviti ga u Grad. 

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com