Uskoro započinje velika potraga za mladencima!

Početkom korizme zahuktavaju se završne pripreme za već tadicionalni Sajam vjenčanja, a regiju krase reklamni plakati s kojih nam se smiješi nasmijana mladenka, okrunjena u čarobni boho stil. Ovogodišnji Sajam održava se 06. i 07. 04. 2019. , na starom mjestu, Herceg Etno selu kraj Međugorja.

Već uhodana ekipa, devetu godinu za redom predstavlja nam najnovije trendove iz svijeta vjenčanja i pratećih djelatnosti a ove godine uhvatili su se u koštac s potragom za najmaštovitijim ali i najsretnijim mladencima koji će osvojiti vjenčanje o kakvom su sanjali. Organizatori će u suradnji s partnerima i sponzorima, jednom sretnom paru pokloniti gotovo sve potrebno za organizaciju vjenčanja, a proglašenje imena biti će na Sajmu vjenčanja, u sklopu nagradne igre “Naj mladenci”. No, na više informacija ćemo morati još malo pričekati!

Odlična atmosfera na snimanju kampanje

Na idiličnoj lokaciji HERCEG Etno sela u Međugorju, uz obilje smijeha i dobrih vibracija, okupio se mali ali vrhunski tim profesionalaca koji su ponovno stvorili veličanstvenu najavu za ovogodišnji Sajam! Lice kampanje za Sajam vjenčanja 2019. je mlada studentica iz Ljubuškog Anita Šimić u veličanstvenoj vjenčanici Amy, branda Riki Dalal iz Salon vjenčanica Diosa. Anitinu ljepotu make up-om brenda trend IT UP! iz dm-a, naglasila je vizažistica Zdenka Ostojić (Make up by Zdenka) a cvjetnim vjenčićem uokvirila INOVA DECOR. Romantičnu i vrlo modernu frizuru napravile su vješte ruke frizerki iz Vip Saloon-a. A tim INOVA DECOR-a osmislio je bajkovite cvjetne dekoracije te smjestio Anitu na cvjetnu ljuljačku koja može biti poseban detalj i na vašem vjenčanju.

Prepoznatljiv fotografski potpis kampanji stavio je Tomo Miličević iz  Foto Light Studio, koji je i ove godine zadužen fotoaparatom uhvatiti najbolje trenutke.

 

Svi budući mladenci koji su u pripremama vjenčanih svečanosti, svakako neka zapamte ovaj datum 06. i 07.04.2019  i ne propuste  9. Sajam vjenčanja koji će im i ove godine olakšat potragu za idealnim detaljima njihova vjenčanja, ali i predstaviti neke novitet. Bogat sajamski program poput predavanja, edukacija, nagradnih igara, modnih revija, te popusti kod svih izlagača razlog su više za posjetiti ovu dvodnevnu manifestaciju. Sajam osigurava Croatia Osiguranje, koja je jedan od partnera sajma, a ujedno će svim posjetiteljima ponuditi police osiguranja raznih namjena. Tvrtka dm pripemila je posebne pogodnosti za sve posjetitelje, a Meggle u svom romantičnom Chia korneru, kreirat će idealnu foto pozadinu na romatičnoj klupi za dvoje. Kraš će svojim proizvodima sa dugom tradicijom zasladiti cijelu priču, a partner sajma je i tvrtka Džajić commerce koja je jedan od vodećih i ponajboljih distributera perehrambenih proizvoda.

Više informacija o sajmu pratite na službenoj facebook i Instagram stranici: Sajam vjenčanja BiH.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com