3
439

Cjelodnevni nadzor brzine na prometnicama PU splitsko-dalmatinske

Sukladno aktivnostima organizacije TISPOL (mreža prometnih policija država Europske unije, osnovana s ciljem podizanja razine sigurnosti svih sudionika u prometu, odnosno smanjenja broja poginulih i ozlijeđenih osoba na prometnicama zemalja Europske unije), u srijedu, 3. travnja 2019., od 0 do 24 sata, na prometnicama PU splitsko-dalmatinske provodit će se ciljana preventivno-represivna akcija nadzora brzine kretanja vozila.

Kako svojim ponašanjem ne bi doveli u opasnost vlastitu, ali i sigurnost ostalih sudionika u prometu, te kako bi izbjegli moguće sankcije, vozači se savjetuju na poštivanje ograničenja brzine, odnosno prilagođavanje brzine kretanja vozila stanju i uvjetima na kolnicima.

Policijska uprava splitsko-dalmatinska uputila je poziv svim građanima koji se žele uključiti u provođenje ove akcije da im dostave svoje prijedloge o lokacijama na kojima bi se, po vlastitom mišljenju, trebao obaviti nadzor brzine, najkasnije do 30. ožujka na e-mail splitsko-dalmatinska@policija.hr . Nakon toga će policijski službenici donijeti odluku o lokacijama na kojima će se provoditi akcija.

 

Print Friendly, PDF & Email

Prikaži komentare

Još nema komentara

Komentiraj

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com