Održan 9. Sajam vjenčanja

Mali štićenici Udruge za Down sindrom na Humanitarnoj modnoj reviji “ukrali show”

U sklopu Sajma vjenčanja održanog u HERCEG Etno selu organizirana je i tradicionalna Humanitarna modna revija, ove godine namijenjena u korist Udruge za Down sindrom iz Mostara.

Humanitarni karakter revije su svojim sudjelovanjem, uz manekenke, podržali  Ivo Amulić, Maja Blagdan, Žanamari Perčić, Vedran Mlikota, Adrijana Kurtišaj i Dajana Jorgić. Vedran Mlikota i Adrijana Kurtišaj imali su uloge voditeljskog para, te su sa ostalim sudionicima vodili simpatične razgovore, a Ivo Amulić, Maja Blagdan i Žanamari Perčić otpjevali su po nekoliko pjesama te tako podigli atmosferu u dvorani. Na reviji smo mogli vidjeti najnovije modele vjenčanica i večernjih haljina salona vjenčanica Bakus Sposa i Diosa, večernje haljine dubrovčanke  Andrea Zvono, dizajnerice Kristine Burje iz Zagrebate butika Angel’s fashion iz Mostara. Posebni gosti na reviji bili su štićenici Udruge za Down sindrom koji su svojim osmijesima, ponosnim hodom i plesom zasjenili sve ostale sudionike.

“Svake godine trudimo se pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Ove godine prepoznali smo tu potrebu u Udruzi za Down sindrom kojoj je osnovni cilj inkluzija osoba sa Down sindrom u sve sfere društva. Ima li boljeg načina za inkluziju od sudjelovanja u ovakvom projektu?” poručila je organizatorica Sajma vjenčanja Dea Leko.

Humanitarna večer završila je sa spektakularnim vatrometom Pirotehnike Mirnovec.

Uz velik broj izlagača iz branše organizacije vjenčanja, Sajam su i ove godine podržali veliki i jaki brendovi DM drogerie markt, Croatia Osiguranje, Meggle, Kraš i Džajić commerce koji su za posjetitelje Sajma pripremili i posebne pogodnosti i poklone.

Sajam je imao veliki broj posjetitelja koji su u ovoj dvodnevnoj manifestaciji osim bogate ponude i velikih sajamskih popusta, uživali i u nekoliko radionica, dnevnih modnih revija te predstavljanju najnovijih trendova.

Bez obzira na kišno nedjeljno popodne, izlagači su imali pune ruke posla, a oni posjetitelji koji su se na Sajmu zatekli u to vrijeme, dobro su se zabavili i nasmijali tijekom nagradne igre NAJ MADENCI u kojoj je najsretniji par osvojio bogati fond nagrada za svoje vjenčanje.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com