Novi glazbeni projekt našeg Imoćanina sa prijateljima iz Splita

Ante Žužul – Jabuka, frontmen nekada vrlo popularnog benda „Sick Swing Orchestra“, nakon dugogodišnjeg glazbenog rada u Zagrebu vratio se u Dalmaciju, točnije u Split, i započeo novi glazbeni projekt.

Okupio je iskusne glazbenike koji su godinama nastupali sa više poznatih estradnih umjetnika sa ovih prostora i članovi su te osnivači više priznatih bendova. Grupa se zove „Combo Project“ i nastupaju nešto više od godinu dana, repertoar se sastoji od skladbi poznatih, uglavnom stranih, ali i domaćih izvođača u svojim obradama (evergreen, jazz,lounge music ), u bossa nova, swing, samba i ostalim ritmovima, u jazzy stilu.

Osim izvođenja tuđih skladbi, snimljena su i neke autorske pjesme. Prije nekoliko dana svjetlo dana je ugledala vesela pjesma „Patetično volim“, kao i glazbeni spot za nju u režiji poznatog imotskog video studija.

“Combo project“ su Imoćani imali priliku vidjeti i čuti prošlog ljeta u svom gradu u sklopu turističkog projekta „Imota Familly Day“ kao i na prošlogodišnjoj proslavi Dana Grada Imotskog. Članovi benda su: Ante Žužul – Jabuka ( vocal ), Nenad Miškec – Zec ( bas gitara ), Željko Fržop ( klavijature )Siniša Ivelić ( bubnjevi ), Vice Pavlov (saksofon) uz suradnju iskushih glazbenika: Mladen BaučićBaucho ( saksofon ) i Gordan Šegvić ( gitara ).

U očekivanju još nastupa u našem gradu pogledajte i poslušajte prvi singl pod nazivom „Patetično volim“

 

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com