Morate vidjeti fotografiju zbog koje je svijet danas u transu od ljepote Gospinog Dolca: žvelti Dalmatinci koriste sate slave, ‘udrili’ su reklamu Omišu, Trogiru, Ugljanu

Stadion Gospin dolac u Imotskom još je 2017. godine, prema britanskom BBC-u, izabran kao jedan od 10 najljepših stadiona na svijetu.

Danas ga je stigla posebna slava: fotografiju stadiona objavila je popularna sportska Facebook stranica SPORTbible uz kratak i efektan komentar ”Raj”!  

Heaven 😍❤️

Objavljuje SPORTbiblePonedjeljak, 15. travnja 2019.

Ovu sportsku stranicu, naime, prati čak 11 milijuna ljudi, tako da je objava fotografije ispala fenomenalna reklama za Imotski, što se dalo iščitati iz brojnih komentara Imoćana i drugih, koji su vrlo rado zainteresiranom svijetu objašnjavali gdje se impresivni stadion nalazi.

I drugi dovitljivi Dalmatinci spremno su iskoristili objavu SPORTbiblea, kako bi milijunskoj publici promovirali i naše druge spektakularne sportske lokacije uz more, poput nogometnog stadiona u Trogiru, onog na otoku Ugljanu i u Omišu. 

Objavljuje Božena GabelaUtorak, 16. travnja 2019.

Objavljuje Drago TomašićUtorak, 16. travnja 2019.

Objavljuje Su KiUtorak, 16. travnja 2019.

 

Specifičnost samog Gospina Dolca u Imotskom jest to što je ugrađen među stijene, a nalazi se pored Modrog jezera, što ga čini zaista iznimno atraktivnim. 

Autor fotografije koju je podijelio SPORTbible je Dorjan Zadković, a na njegovom Instagram profilu vidljivo je još vrlo dojmljivih fotografija proslavljenog nogometnog stadiona i Modrog jezera.

View this post on Instagram

🇭🇷⚽️💙

A post shared by Dorjan (@dorjan_) on

View this post on Instagram

🇭🇷💙 #croatiafulloflife

A post shared by Dorjan (@dorjan_) on

IZVOR: Slobodna Dalmacija 

Print Friendly, PDF & Email

Prikaži komentare

Još nema komentara

Komentiraj

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com