Završna manifestacija “Živjeti u Prološcu”

Završna manifestacija projekta Živjeti u Prološcu, u provedbi Dramske udruge Proložac, održat će se u ponedjeljak, 22. travnja, u Domu kulture u Prološcu, s početkom u 19:30 sati.

Riječ je o projektu sufinanciranom iz Europskog socijalnog fonda. Projektne aktivnosti traju od 1. listopada 2018. godine.  Cilj projekta je povećati razinu aktivnog sudjelovanja osoba starijih od 54 godine u kreiranju kulturnog života u općini Proložac Donji razvijajući njihove kreativne i socijalne vještine u svrhu sprječavanja socijalne isključenosti te skupine.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 170.290,52 kuna, od čega je 85 % sredstava osigurano iz Europskog socijalnog fonda, dok obavezni udio nacionalnog sufinanciranja od 15 % osigurava Ministarstvo kulture.

Na završnoj manifestaciji polaznici dramske radionice Kazalište nas spaja izvest će predstavu pod nazivom Nesanica, dok će polaznici glazbene radionice Glazba nas spaja pokazati stečeno znanje sviranja i pjevanja. Tijekom foto radionice, Kazalište kroz objektiv, polaznici  uz pomoć voditelja izrađuju brošure koje će biti predstavljene na manifestaciji.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com