2
1175

Uspjeh imotskih osnovnoškolki na državnom natjecanju

Ovogodišnje Državno natjecanje iz hrvatskoga jezika održalo se 6. – 8. svibnja u Tuhlju. Među 19 pozvanih osmaša iz cijele Hrvatske bile su pozvane i dvije učenice iz OŠ „Stjepan Radić“, Imotski – Danijela Kadijević i Paola Šućur s mentoricom Sanjom Bago.

Koliko je sam poziv bio veliki uspjeh, govori činjenica da su njih dvije bile jedine osnovnoškolke iz Splitsko-dalmatinske županije koje su sudjelovale na Državnom natjecanju. Ponos je utoliko veći jer su obje učenice ostvarile izvrstan uspjeh. Učenica Paola Šućur osvojila je 3., a Danijela Kadijević 5. mjesto.

Znanje stjecano godinama predanim radom i upornošću, okrunjeno je tim iznimnim uspjehom. Ove vrijedne učenice pokazale su kako je znanje ono istinsko bogatstvo svakoga čovjeka. Proničući u tajne jezika, stekle su vrijedno životno iskustvo koje će im pomoći da bolje razumiju svijet koji ih okružuje, a jasnoća njihovih misli postat će jasnoća želja i ciljeva.

Čestitamo Paoli, Danijeli i njihovoj mentorici Sanji Bago jer su ispunile ponosom svoju OŠ „Stjepan Radić“, svoj grad i svoju županiju!

Print Friendly, PDF & Email

Prikaži komentare

Još nema komentara

Komentiraj

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com