Dani otvorenih vrata na glavnom imotskom trgu

U organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske, započeli su „Dani otvorenih vrata udruga 2019.“ koji će trajati do subote, 18. svibnja.

Centar za održivi razvoj će, u suradnji s još nekoliko imotskih udruga (K.U.M. Proložac, Udruga osoba s invaliditetom Imotski i Udruga Ujević), na glavnom imotskom trgu predstaviti svoje projekte i aktivnosti te informirati građane danas, 17. svibnja, od 10 do 12 sati.

Otvorene su i prijave za radionice o samozapošljavanju i poduzetništvu u sklopu projekta „Lokalnim partnerstvom do svijeta rada“ te prijave za osposobljavanja i potporu u traženju posla u sklopu projekta  „Nove vještine su moja šansa“ sufinanciranim sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda. 

Prijave su moguće putem e-mail adrese cor.dalmacija@gmail.com  ili osobno u četvrtak,  16. svibnja,  tijekom dana na adresi Biskupa Paškala Vujčića 1 (kod Fontane na skalinima).

Iz Centra za održivi razvoj pozivaju  zainteresirane građane na posjet  u prostoru na adresi Biskupa Paškala Vujčića 1 kako bi se informirali o aktivnostima i projektima koje COR provodi s naglaskom na organiziranje Lokalnog volonterskog centra i Info centra.

Više informacija na www.cdr.hr

Foto: Arhiva

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com