1
994

Susret Imoćana u Zagrebu

Mladi Imotske krajine organiziraju Susret Imoćana u Zagrebu. Uputili su dopis za medije koji prenosimo u cijelosti:

“Imoćanke i Imoćani, studentice i studenti, svi ostali stari i mladi koji ste porijeklom ili u nekoj drugoj vezi sa Imotskom krajinom, pozivamo Vas na SUSRET (DRUŽENJE) IMOĆANA koji će se održati u Zagrebu u subotu, 15. lipnja, u vremenskom intervalu od 16 do 23 sata, u sportskom centru DŠR Staro Trnje (igralište sa umjetnom travom uz savski nasip, ispod mosta Slobode).

Za vrijeme druženja odigrati će se i MALONOGOMETNI TURNIR (prijave do 11.6. – izvlačenje parova 12.6. – pravo nastupa isključivo igrači porijeklom ili iz Imotske krajine), revijalna utakmica u košarci (basketu), revijalna utakmica djece.

U prostoru centra, osim igrališta za mali nogomet i košarku (basket), nalazi se i ograđeno igralište za djecu te natkriveni prostor za sjedenje.

Finala su predviđena za 20:30 sati, a nakon toga će biti dodjela nagrada najboljima te zajednička zakuska i druženje svih sudionika i gostiju.

Pozivamo također sve one koji mogu donirati, sponzorirati ili na bilo koji način pomoći u organizaciji da se jave na dolje navedene brojeve telefona.

Informacije vezano za turnir i sve ostalo vezano za ovaj događaj mogu se dobiti na kontakt brojeve mobitela 091/5257789 (Josip), 091/6101454 (Darko), 091/5930471 (Krešimir).

Također, aktualnosti možete pratiti i putem Facebook stranice MIMK – Mladi Imotske krajine.

Radujemo se vašem dolasku u što većem broju!”

Print Friendly, PDF & Email

Prikaži komentare

Još nema komentara

Komentiraj

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com