Sjajan rezultat s kadetskog taekwondo prvenstva Hrvatske

Ovog vikenda 15. i 16. lipnja u Splitu je održano kadetsko i juniorsko prvenstvo Hrvatske u taekwondou. Organizator je bio TK Marjan uz potporu Hrvatskog taekwondo saveza.

Taekwondo klub Imotski nastupio je sa 9 natjecatelja kroz oba natjecateljska dana.

Najuspješnija je prvog dana natjecanja u kadetskom uzrastu bila je Klara Tolić koja je osvojila srebrnu medalju u kategoriji +59 s tri pobjede protiv dvije predstavnice Marjana i predstavnice Zagrebačkog Jastreba koja je ujedno bila i prva nositeljica kategorije.

Brončanu medalju u kategoriji -47 osvojila je Dijana Mršić s dvije pobjede protiv natjecateljica iz Zagrebačkog Osvita i Čigre.

Također brončanu medalju osvojila je Gabriela Jerković koja je u kategoriji -37 pobijedila predstavnice Zagrebačkog Tigra i Velike Gorice, a u polufinalu je poražena od prve nositeljice iz Pantere.

Kadet Josip Katanušić i juniorka Ana Kukavica zaustavljeni su na korak do medalje u četvrtfinalu, a pobjedu je upisala i kadetkinja Martina Milardović koja je zaustavljena u drugom kolu od kasnije osvajačice kategorije.

U ukupnom poretku kadetkinja Tk Imotski osvojio je sjajno 5. mjesto u konkurenciji 56 klubova. Taj ekipni uspjeh je još veći kad uzmemo u obzir masovnost i činjenicu da u Hrvatskoj postoji više od 120 aktivnih taekwondo klubova.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com