Novo vodstvo NK Imotskog

Na izbornoj sjednici Skupštine Nogometnog kluba Imotski, održanoj 15. lipnja, jednoglasno je izabrano novo vodstvokluba.Za predsjednika Skupštine izabran je Andrej Alilović. Novi predsjednik NK Imotskog je Josip Bušić, mag. ing. el. teh., koji je ujedno i na čelu Izvršnog odbora u čiji sastav su izabrani Eugen Čuljak, oec., Slavko Đuzel, prof., Tomislav Karoglan i Stipe Vranjković, mag. oec. Predsjednik Nadzornog odbora je Matej Klapirić, mag. oec., dok su za članove izabrani Mijo Meter, dr. med. i Luka Ujević, mag. ing. rac. Novo vodstvo najavilo je žurnu reviziju poslovanja te izradu plana restrukturiranja Kluba. Također, nadolazećih dana slijede promjene u stručnom stožeru Kluba kao i razgovori s momčadi.
-Održana je i prva sjednica Izvršnog odbora našega kluba.Na sjednici od ponedjeljka 17. lipnja, razriješeni su dužnosti dosadašnji direktor Zdeslav Tonković, tajnik Ante Zele Aračić i trener seniorske momčadi našeg kluba Ivan Radeljić. Novim trenerom seniorske momčadi NK Imotskog imenovan je Ante Knezović Zuba, trener s UEFA A licencom, koji će obnašati i funkciju sportskog direktora. Također, donesena je odluka o pokretanju postupka revizije poslovanja NK Imotskog,riječi su predsjednika Josipa Bušića-
Ono važno spomena svakako je,rekli bismo, konačno uključenje u klub grada Imotskog i njegova vodstva.Bilo je konačno i vrijeme,slažu se ljubitelji sporta u Imotskom.
Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com