Kozjačić darovan Gradu Imotskom

U Zgradi Splitsko-dalmatinske županije gradonačelnici gradova Solina, Imotskoga i Visa te načelnik općine Zadvarje, u nazočnosti župana Blaženka Bobana potisali ugovore o darovanju zemljišta ili objekata koji su dosad bili u vlasništvu države.

Predmet Ugovora o darovanju s gradom Imotskim, koji je s ministrom Marićem potpisao gradonačelnik Ivan Budalić je darovanje zemljišta “Kozjačić”, površine 42.571 metara četvornih, Gradu Imotskom. Tržišna vrijednost je 147.300,00 kuna.

“Postigao sam još jedan zacrtani cilj koji je na početku mandatskog razdoblja postao jedna od najvećih obaveza i predizbornih obećanja. Problem gospodarenja Kozjačića od danas je iza nas, izjavio je gradonačelnik. Dodao je da Grad na Kozjačiću planira reciklažno dvorište, izgradnju sortirnice i sanacija odlagališta.

“Odgovornost prema zdravlju naših građana i odgovorno ponašanje prema vlasništvu naših nekretnina predstavlja nam jedan od važnih faktora političkog djelovanja i društvene odgovornosti te obećajem da ćemo i dalje ustrajati u borbi za prava naših građana koji su nam od početka na prvom mjestu”, izjavio je gradonačelnik.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ad
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com