Službeno otvoren stacionar za palijativnu skrb u imotskom Domu zdravlja

Danas je i službeno otvoren stacionar za palijativnu skrb u imotskom Domu zdravlja.Iako je stacionar već par mjeseci u funkciji,današnje službeno otvaranje obilježeno je i posjetom stacionaru ministra zdravstva dr.Milana KUjundžića,župana i dožupana Blaženka Bobana i Ante Šošića,kao i novog ravnatelja županijskog Doma zdravlja dr.Marka Rađe,te pročelnice za zdravstvo županije Dijane Luetić.
Stacionar je svečano otvorio župan Blaženko Boban i medicinska sestra Danijela Šućur,a potom je dr.Kujundžić obišao stacionar i razgovarao s pacijentima.


-Ukupna vrijednost ovoga projekta,uključujući i novo parkiralište je oko 5,5 milijuna kuna i mi sada u županiji sa ovim stacionarom imamo 32 kreveta u palijativi,no na tome nećemo stati,izjavio je župan Blaženko Boban.
-Kroz stoljeća Imoćani su davali za Hrvatsku i konačno evo počeli su nešto i dobivati.Koliko su samo Imoćani dali Hrvatskoj vrsnih imena u medicini i broja im se ne zna.I ovaj objekt kojega otvaramo,da ne govorimo o prvoj fazi dnevne bolnice u Zagvozudu,Imotska krajina konačno i u zdravstvu napreduje.Nisam čovjek od praznih obećanja,ali mogu kazati da će za par godina bolnica u Zagvozdu biti bolja od mnogih u Hrvatskoj,istaknuo je ministar Kujundžić.

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “%1$s”

  1. znam da vće te mi izbrisat komentar kako vas nijed sve skupa sramota da u jednom imotskom koji je bio centar jedne veće teritorijalne veličine zatvarate rodilište i u istoj prostoriji pravite prihvatalište za umrle i još se tako cinički smijete

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com