Školski zbor OŠ “Josip Vergilij Perić” ostavio upečatljiv dojam na festivalu “Mali Split”

Na splitskim Prokurativama sinoć je održan 29. Međunarodni dječji festival “Mali Split” na kojem je u konkurenciji 24 natjecateljske ekipe iz Hrvatske i susjedne Bosne i Hercegovine nastupio i Zbor Osnovne škole “Josip Vergilij Perić” koji je pod vodstvom profesorice Marije Gudelj i uz koreografiju imotskih mažoretkinja uspješno izveo pjesmu “Moja si, ja sam tvoj” (autor glazbe i teksta: Filip Zlatar; aranžman: Leo Škaro).

Kao prošlogodišnji dobitnici 1. nagrade Festivalskog žirija u toj dobnoj kategoriji, što je iznimno priznanje Zboru koji aktivno djeluje nepune 2 godine, članovi Zbora visoko su postavili ljestvicu kvalitete izvedbe, a samim time i očekivanja nagrada. Međutim, nerealno je dobiti nagradu na svakom nastupu. Ove godine Zbor i mažoretkinje pod vodstvom Sanje Matić svojom su izvedbom lijepo prezentirali sebe, svoju Osnovnu školu “Josip Vergilij Perić” i svoj grad Imotski.

Noseći prekrasne uspomene s nastupa i druženja s drugim izvođačima, članovi Zbora i mažoretkinje bogatiji su za još jedno festivalsko iskustvo koje će ih sigurno potaknuti na daljnji ustrajan rad i stremljenje prema novim nagradama u budućnosti.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ad
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com