KINO MEDITERAN: Večeras “Kralj Lavova”

Sljedeći film po redu je veliki hit kojeg smo, otkad smo saznali da će napraviti novu verziju, duuugo i (ne)strpljivo iščekivali: KRALJ LAVOVA!

Velika većina je provela neko vrijeme svog života gledajući ovaj dječji klasik iz 1994. godine i velika većina zna pjevati i originalne i sinkronizirane verzije pjesama, tako da smo vam mi pripremili prvo sinkroniziranu verziju koja je emitirana u četvrtak (18.7.) u 19.00 sati i originalnu koja će se emitirati danas (22.7.) u 21.00 sati!

Dugoiščekivani film u režiji Jona Favreaua vraća nas u afričku savanu gdje na svijet dolazi novorođeni lavić Simba. Simba idolizira oca, kralja Mufasu i teška srca prihvaća svoju sudbinu. Scar, Mufasin brat, nije oduševljen dolaskom mladunca jer je upravo on nasljednik prijestolja koji ima druge planove. Borba za Kamen Ponosa opustošena je izdajom i tragedijom što na kraju rezultira Simbinim izgnanstvom. Uz pomoć veselih i znatiželjnih prijatelja, Simba prisilno odrasta te uzima ono što mu s pravom pripada.

Simba, Nala, Timon i Pumba, Zazu i Mufasa, Scar, svi su na okupu, pjesme su otpjevane u novom glazbenom ruhu, a kako će to sve izgledati vidjet ćemo u četvrtak i ponedjeljak!

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com