Etno festival “Dva oka”

Pojam „etno“ označava tradiciju i od tog značenja dolazi ideja etno festivala. Festivalsko okruženje u prirodi na kojem će svi prisutni moći uživati u tradicionalnim jelima, piću i etno glazbi, a program će biti obogaćen i starim igrama za djecu i odrasle.

Mjesto radnje je Proložac, kao jedna od općina imotske krajine koja u zadnjih par godina bilježi rast stranih i domaćih gostiju.

Jedna od točaka programa Prološkog ljeta je i mladi ETNO festival koji organiziraju mladi entuzijasti koji žele održati tradiciju tog predivnog mjesta kojeg krase prirodne ljepote i narodni običaji.

Glavni je cilj ovog festivala prikazati svu ljepotu koju pruža Imotska krajine i sami Proložac i na taj način gostima festivala prenijeti osjećaj dobrodošlice u ugodnoj i veseloj atmosferi našeg kraja.

Program festivala počinje 9. kolovoza u 16 sati s igrama za djecu i turnirom u bućama.

Za vrijeme cijelog festivala kod rijeke Vrljike uz Zelenu katedralu biti će postavljeni štandovi domaćih OPG-ova na kojima će se prodavati 100% organski, hrvatski proizvodi. Večernji će program biti ispunjen glazbenim i dramskim programom. Očekivanja ovog mladog festivala su ugodno druženje i uživanje u prirodi sa djecom i prijateljima te, najvažnije od svega, prenošenje tradicije na nove naraštaje i očuvanje kulture općine Proložac.

 

Nastupit će:

-Dramska udruga Proložac

 

Kantautorski line up:

Anita Šunjić (Mostar)

Billie joan (Split)

Čudnoređe (Zagreb)

Olivera Popović  (Beograd)

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com