Ministar Kujundžić obavio pretrage gastroskopije u Zagvozdu

Ministar zdravstva dr.Milan Kujundžić obavio je osobno danas u Dnevnoj bolnici u Zagvozdu nekoliko gastroskopskih i kolonoskopskih pregleda.
-Ja sam na odmoru i pošto sam u rodnoj Ivanbegovini ,a to je tako blizu Zagvozda činilo mi se primjernim da pomognem svojim kolegama, s obzirom na činjenicu da imaju dosta pacijenata za ove zahtjevne preglede,Raduje me da sam im u tome pomogao,izjavio nam je ministar Kujundžić..Ministar je razgovarao s prisutnim pacijentima koji su bili iznenađeni,a zadovoljni su i pregledani pacijenti.Uostalom pregledao ih je vrhunski stručnjak za ovakvu vrst pregleda,jedan između pet najboljih na svijetu.
Načelnik općine Zagvozd Miroslav Gaće iskoristio je ministrov boravak u Zagvozdu kako bi mu uručio i priznanje općine koje ministru dodjeluje Općinsko vijeće za doprinos razvoju zdravstva u toj općini.
-Evo sve se danas lijepo poklopilo ,pa onda mogu i najaviti da je sve spremno od projekata do zatvorene financijsake konstrukcije za izgradnju prave bolnice u okružju ove dnevne,izjavio je dr.Kujundžić

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com