NK CROATIA – NK DUBRAVA TIM KABEL 2:0 (1:0)

Zmijavci , Športski centar “Marijan Šuto-Mrma.Gledatelja oko 1100.Croatia – Dubrava Tim Kabel 2:0 (1:0).Sudac Ivan Čužić (Velika Gorica ) 7.

Strijelci : 1:0 Mijo Šabić 33. minuta (11 metara), 2: 0 Ćapin 77. min.

Najbolji igrač Mijo Šabić (Croatia)

Croatia:

Vugdelija -,Bešlić 7,Šalinović 7,5,Serdarušić 7,(od 60.min. Marijan Šuto 7.),Ante Šuto 7,5 (od 70.min Ćapin 7,5) Tomislav Gudelj 7,5 (od 88.min Ivan Šabić -),Mijo Šabić 8,Lianos -Lohinski 7,Begić 7,5,Bauk,7,5,Mikulić 7.

Dubrava Tim Kabel:

Mustapić 6,Alghoul 6,Juranović 6,El-Seleh 6,Tolić 6(od 70. min.Đaferović 5,5),Boršić 6,Bosnar 5,5 (od 46. min Kelemen 6),Glasnović 6(od 55.min. Santos Rodrigus 6),Cerovec 5,5,Oliveira Cruz 6.

Sve se lijepo poklopilo Zmijavčanima u nedjelju na povijesnoj utakmici u njihovim Zmijavcima.Prekrasno vrijeme,istina nešto malo i prevruće,novoobnovljeni stadion sa oko 1100 gledatelja,i ono najvažnije i prva povijesna drugoligaška pobjeda.Zaslužena da zasluženija ne može biti.A ruku na srce prije same utakmice u novinarskoj loži i oko nje svašta se govorkalo,onako više iz nekoga straha ponajprije od Zmijavčana.E,da je makar 1:0,pa onda dobra je ova Dubrava,imaju dobrog sponzora doveli su igrače iz Brazila,biti će teško.I sve tako dok momčadi nisu istrčale na teren.Još kada je predsjednik Dubrave Tim Kabela Roko Ivanović donio i dar domaćinima sve je nekako mirisalo na ležernost.No da to ne bude tako pobrinuli su se i uvijek vjerni navijači Croatie ,Noćni Jahači.Od prve do posljednje 94. minute nisu prestajali pjevati,bodriti,bubnjati,navijati.I tko onda ne bi duplo više trčao i zalagao se.

 

­

Croatia kažu ima čak osam,devet liječnika i to sve prokušani specijalisti.Svi dakako iz Zmijavaca.Lijepo se izmjenjuju svaku utakmicu,a na ovoj povijesnoj dežuran je bio poznati dječji kirurg dr.Jakov Jale Todorić.Kada smo ga prije utakmice pitali što mu je želja i ima li tremu samo je kratko odgovorio.Moj najdraži posao je ovdje taj da nemam posla i da Croatia pobjedi. I dr.Todorić pogodio.Samo je jednom utrčao na teren pred kraj utakmice više onako da pregleda svoga igrača i odmori ga minut,nego što bi imao posla.

 

 

 

Prije penala još par čistih zicera za Croatiju,a Dubrava Tim Kabel u prvih 45 minuta niti jedan udarac na gol Zmijavčana.Drugo poluvrijeme slično kao i prvo.Nešto aktivnija Dubrava,no odlični Zmijavčani stvaraju tri sto postotne prilike.Da je do 70. minute bilo 4:0 ništa čudno.I onda 77. minuta ,slobodan udarac.Mijo Šabić gađa desni kut ,golman gostiju kratko izbija loptu ,a majstor Ante Ćapin potvrđuje tri boda.Zasluženo.Bravo Zmijavčani. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com