U Vinjanima Donjim pokopan komodor Ivica Tolić

Jučer je u Splitu održana i komemoracija na kojoj je istaknuto kako nas je napustio veliki domoljub, vrhunski vojnik i dobar čovjek.

Uz najviše vojne počasti na mjesnom groblju u Vinjanima, jučer je održan posljednji ispraćaj preminulog komodora Ivice Tolića. 

Svečani ispraćaj započeo je počasnom stražom visokih vojnih i civilnih dužnosnika uz odar pokojnika. Obred ispraćaja predvodio je vojni ordinarij mons. Jure Bogdan, a komodora Tolića su na posljednje počivalište uz obitelj, prijatelje i suborce, ispratili brojni civilni i vojni dužnosnici i pripadnici Hrvatske vojske.

Hrvatska vojska od komodora se oprostila počasnom paljbom, a obitelji Tolić državnu je zastavu predao pripadnik  3. imotske bojne, 4. gardijske brigade, umirovljeni bojnik Hrvatske vojske Ivica Kukavica. Tijekom obreda svečane izvedbe izveli su Klapa Hrvatske ratne mornarice “Sveti Juraj” i Orkestar Hrvatske ratne mornarice. 

Za preminulog komodora Ivicu Tolića služena je misa zadušnica u crkvi Sv. Roka koju je predvodio vojni ordinarij mons. Jure Bogdan, piše Večernji list

FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com