NK Croatia Zmijavci – Veliki klub iz malog mjesta Imotske krajine

Ovo je jedan od brojnih naslova koji kruže svim društvenim mrežama gdje naš klub, NK Croatiju iz Zmijavaca, svrstavaju među top 10 klubova Hrvatske.

Veliki klub iz male općine koja pripada Imotskoj krajini postao je najveći hit hrvatskog nogometa i pravo osvježenje 2. HNL koji je itekako trebao ovoj ligi, prenosi HNTV, a HNS mu odaje sva priznanja na, kako kažu, drugom stadionu koji je napravljen u novijoj povijesti.

Posjećenost i atmosfera na stadionu u Zmijavcima odaje sliku kako bi trebale biti utakmice Hrvatske lige jer je Hrvatska pokazala svijetu kako mala zemlja igra nogomet. No, nažalost, na tribinama je sasvim druga slika. Čast iznimkama, ali gledamo prazne stadione bez iti malo nogometnog ozračja.

NK Croatia iz Zmijavaca tako postaje jedan od najvećih brendova Imotske krajine. Ako pogledamo kroz povijest, vidjet ćemo koliko je igrača dala koji su itekako ostavili i ostavljaju traga kako u hrvatskom nogometu, tako i svjetskom.

Ovo što gledamo i pratimo u jednim malim Zmijavcima spada u rubriku “vjerovali ili ne”, ali je i pokazatelj kako Imotska krajina i zapadna Hercegovina vole nogomet te cijene sve ovo što se dogada u Zmijavcima jer i oni sami postaju dio ovog malo kluba velikog srca i ponosa cijelog njihovog kraja.

https://www.youtube.com/watch?v=fAdY1ea6vLE&feature=youtu.be

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “%1$s”

 1. Što drugo kazati,čestitati Zmijavčanima na ustrajnosti da naprave klub koji bi bio vrh piramide
  nogometa u Imotskoj krajini.Samo se bojim ako to ostane samo na Zmijavcima,mislim u materijalnom smislu,
  kako će to izgledati za godinu ,dvije.
  Druga liga traži puno novaca,bolji teren bio bi šlag na tortu ne za danas,nego za budućnost.
  U svakom slučaju rezultati i organizacija su za pohvalu.
  Čestitke i ustrajte.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com