„Agroturizam i mjere ruralnog razvoja“ radionica u Klubu za zapošljavanje

U petak,11. listopada 2019. s početkom u 18 i 30 h, Centar za održivi razvoj iz Imotskog s partnerskim organizaciiama (K.U.M. Proložac, udruga DOBRA iz Metkovića, udruga CERURA HR is Sinja) organizira radionicu na temu „Agroturizam i mjere ruralnog razvoja“.

Radionica će se održati u sklopu projekta Info centra za mlade „Tko pita, ne skita“ u prostoru Kluba za zapošljavanje na adresi Bruna Bušića 25 (iznad caffe bara Stribor).

Voditeljica radionice bit će Ivana Žanko ujedno i voditeljica Lokalne akcijske grupe (LAG) „Cetinska krajina“.

Projekt „Tko pita, ne skita“ je usmjeren mladima ruralnih područja Dalmacije i provodi se na području Imotske krajine, doline Neretve te Cetinske krajine.

Ciljevi projekta su omogućiti informativno edukativne i savjetodavne aktivnosti na ruralnim područjima Dalmacije kroz osnivanje info centra za mlade, povećati stupanj društvenoga djelovanja mladih i njihovu socijalnu uključenost na ciljanim područjima, unaprijediti znanja i vještine koje pridonose daljnjem obrazovanju i konkurentnosti na tržištu rada i povećati svijest mladih o važnosti aktivnog sudjelovanja mladih.

Projekt se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com