Dva pehara s taekwondo turnira u Omišu

Članovi Taekwondo kluba Imotski proteklog vikenda nastupili su na Omiš Openu na kojem je sudjelovalo 15 klubova iz Hrvatske i BiH. Organizator turnira bio je TK Gusar, a natjecanje se održalo u gradskoj sportskoj dvorani „Ribnjak“. TK Imotski nastupio je s 29 natjecatelja koji su ostvarili izvrsne rezultate: šest prvih, šest drugih te deset trećih mjesta. Ujedno je TK Imotski u ukupnom poretku klubova zauzeo drugo mjesto iza splitskog Marjana.

Zlato za TK Imotski osvojili su Josip Katanušić, Gabrijela Maras, Ante Bekavac, Marija Benedikta Jonjić, Magdalena Šitum i Andrej Perić. Srebro su osvojili Natali Tadić, Marko Kasalo, Tina Šakić, Vlade Vukušić, Marija Petrušić i Sara Tolić, a broncu Milan Parlov, Marina Rebić, Petra Gudelj, Antonela Patrlj, Antea Žužul, Meri Tonković, Petra Rebić, Lucija Grančić, Klara Tolić i Ankica Patrlj.

Osim drugog mjesta u ukupnom poretku klubova, TK Imotski je zauzeo drugo mjesto u poretku kadeta i kadetkinja te četvrto mjesto u ekipnom poretku mlađih kadeta i kadetkinja. Pojedinačno Josip Katanušić najuspješniji je kadet natjecanja.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com