Izložba “Vukovar 1996. – 1998.”

U maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Imotski bit će otvorena izložba fotografija “Vukovar 1996. – 1998.”, autora Ante Miljaka, sutra, 19. listopada, s početkom u 15 sati.

Autor je već tijekom agresije na Hrvatsku svojim fotoaparatom zabilježio i trajno sačuvao dokaze o razaranju u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Na izložbi će se predstaviti samo dio njegove bogate fotoarhive.

Organizatori su Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskoga rata Imotske krajine i Pučko otvoreno učilište Imotski.

Izložbi će prethoditi otvaranje Spomen obilježja poginulim braniteljima župe Sv. Ane Poljica-Imotski, koje će se održati danas, 18. listopada, u 15 sati i 30 minuta u Poljicima. 

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “%1$s”

  1. Dugogodišnjom suradnjom UDVDR-a Imotski i Zavičajnog kluba Imoćana u Vinkovcima, a od ne davno i Pučkog otvorenog učilišta u Imotskom uspjeli smo organizirati Izložbu fotografija Ante Miljka pod nazivom SVJEDOK VREMENA – “Vukovar 1996 – 1998 ” gdje je autor i naš član , rođen u Aržanu , uspio svojim fotoaparatom zaustaviti vrijeme na tren.U tome vremenu nastoji sačuvati dio onoga što će svjedočiti naraštajima koje dolaze o bezobzirnoj mržnji prema svemu što je u Hrvatskoj.
    Izložbu je posvetio gradu heroja – Vukovaru.
    Posebnu zahvalu za ovu izložbu upućujemo Pučkom otvorenom učilištu Imotski i voditeljici , gospođi Ankici Jukić sa svima koji su pomogli i ustupili izložbeni prostor, gospodinu Anti Miljak autoru, UDVDR-a Imotski na čelu sa gosp. Vinko Tolić, A. Livajić, Veljko Tolić, Zdravko…, gospođi Zdenki Ljubičić, Ivani Babić i djevojkama u narodnoj nošnji , koje su posjetiteljim darivale fritule i kolače, te članovima Zavičajnog kluba Imoćana iz Vinkovaca koji su autobusom došli uveličati ovu Izložbu i upoznati dobre ljude koji su nas ovako lijepo dočekali. HVALA SVIMA u Imotskom.
    Tomislav Lozančić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com