Čestitka dragovoljnim darivateljima krvi

U povodu Dana dragovoljnih darovatelja krvi,koji se obilježava 25. listopada,Gradsko društvo Crvenog križa Imotski uputilo je svim svojim članovima,kao i potencijalnim darovateljima krvi čestitku u kojoj se između ostalog kaže:
-Dan dobrovoljnih darovatelja krvi obilježava se 25. listopada ,kada je prva takva akcija održana istoga datuma davne 1953. godine u željezari u Sisku u organizaciji Crvenog križa.Inače ova odgovorna djelatnost povjerena je Crvenom križu zbog njegovog humanitarnog rada i razvijene mreže društva,a i zbog velikog broja volontera.U nas je darivanje krvi besplatno,što se i vidi iz samoga naziva.Krv se inače daruje po načelu dobrovoljnosti,besplatnosti,solidarnosti i anonimnosti.Zato svim našim bivšim,sadašnjim i budućim darovateljima čestitamo Dan dobrovoljnih darovatelja krvi.
Isto tako iz Gradskog društva Crvenog križa i apel i velika zamolba građanima Imotske krajine,koji imaju slobodan stambeni prostor da se jave kako bi se on bar privremeno iskoristio za siromašne i potrebite naše sugrađane.
Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com