Započinje Festival mandolinista “Mandolina Imota”

Festival mandolinista „Mandolina Imota“ započinje danas i trajat će do nedjelje, 27. listopada, pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora kulture, Ministarstva kulture, Splitsko-dalmatinske županije i Grada Imotskog.

U sklopu bogatog programa, svečano otvaranje Festivala bit će danas u 19:30 sati kada će koncert održati Orkestar mandolina Ljubljana iz Republike Slovenije u dvorani Glazbene škole Dr. fra Ivan Glibotić.

Natjecanje komornih sastava B kategorije na rasporedu je u subotu, 26. listopada, u dvorani Glazbene škole Dr. fra Ivan Glibotić, s početkom u 17 sati. Potom slijedi natjecanje mandolinskih orkestara A kategorije u 18 sati. Natjecanje mandolinskih orkestara B kategorije je u 19 sati, a nove skladbe su u 19:30 sati. HGGD Sloga te Orkestar mandolinista i gitarista Zagreb održat će koncert u 20 sati.

Večer imotskih autora na rasporedu je u nedjelju, 27. listopada, u dvorani Pučkog otvorenog učilišta, s početkom u 19:30 sati, nakon čega će uslijediti svečano zatvaranje Festivala.

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “%1$s”

  1. Bravo za ovaj festival, za pohvalu je kako grad sa tako malo stanovnika ima mandolinski festival, to je samo dokaz uspješno vođene glazbene škole i kulture.
    Želim vam puno uspjeha u daljnjem radu,
    Veseli me i to što završnicu festivala pratit će izložba fotografija Ante Miljka u Pučkom otvorenom učilištu Imotski.
    Bravo još jedanput, tako se voli svoj grad – kulturom.
    Tomislav Lozančić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com