2
451

Klara Tolić zlatna na Taekwondo G1 Serbia Openu-u

Proteklog vikenda natjecatelji Taekwondo kluba Imotski nastupili su na Serbia Open-Galeb Belgrade Trophy, turniru G1 kategorije koji je okupio 800 natjecatelja iz 43 države. Turnir se održao kroz dva natjecateljska dana, sa timovima od Australije i Azije do Sjeverne Amerike.

Taekwondo klub Imotski predstavljale su tri najuspješnije kadetkinje u ovoj godini, osvajačice medalje s prvenstva Hrvatske u lipnju. Najbolji rezultat je ostvarila aktualna viceprvakinja Hrvatske Klara Tolić, koja je u kategoriji cf+59 osvojila zlatnu medalju. 

Klara je prvo kolo bila slobodna, u četvrtfinalu je pobijedila Švicarku 22:2, u polufinalu Srpkinju 17:2 te u finalu predstavnicu saveza Zagrebačke Županije 12:9. Ujedno je Klara bila samo jedna od dvoje natjecatelja iz Hrvatske koji su osvojili zlatne medalje u kadetskom uzrastu u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Druge dvije naše cure zaustavljene su u osmini finala, Gabriela Jerković od predstavnice Srbije 8:9, a Dijana Mršić od Rumunjke 9:11. Obje naše cure imale su kvalitetu i vodstvo sve tri runde te sa malo više koncentracije u zadnjoj rundi mogle su proći u borbu za medalju.

Print Friendly, PDF & Email

Prikaži komentare

Još nema komentara

Komentiraj

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com