Imotski oplakuje mladi, izgubljeni život: Zoran je svoju posljednju utakmicu igrao prošle subote

U životnoj utakmici, nažalost, sudac je prerano odsvirao kraj.

Neizmjerna tuga vlada u Imotskoj krajini zbog strašne tragedije koja se dogodila u Runovićima. Jedan izgubljeni život i čak četiri ozlijeđena maloljetnika u stravičnom slijetanju s ceste četrdesetak minuta nakon ponoći.

Nogometaš Mračaja iz Runovića Zoran Jakić svoju je posljednju vožnju proveo s prijateljima koji su se vraćali s rođendanske zabave. Kiša i neiskustvo bile su koban “suvozač”. 

– Dragi Bože, daj snage njegovoj obitelji u ovim teškim trenutcima. Nikad te nećemo zaboravit – stoji u objavi na službenim Facebook stranicama NK Mračaj za kojega je nesretni mladić igrao u juniorskoj momčadi. 

Uz objavu je i crna pozadina obuzela profilnu sliku kluba, a u porukama sjećanja i tuge pridružili su se i objavama lokalni nogometni prijatelji iz Croatije i Vinjana. Podršku obitelji i shrvanim prijateljima dao je i Nogometni savez županije Splitsko-dalmatinske.  

I Facebook stranicama Imocki crnjaci posljednji pozdrav dala je postavljanjem crne pozadine na profilnu sliku

Mladi Zoran Jakić svoju posljednju službenu utakmicu igrao je još prošle subote u Metkoviću u porazu protiv Neretve, a u onoj životnoj sudac je odsvirao prerano posljednje loptanje, piše Dalmacija News.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com