KINO MEDITERAN: “Doctor Sleep” i “Skockani nindža”

Izgledaju li vam ovi kadrovi poznato?

2013. godine Stephen King napisao je “Doktor Sleep”, nastavak romana “Isijavanje”, koji ne prati toliko poznatu Kubrickovu ekranizaciju istoimenog romana. Mike Flanagan bacio se na zadatak adaptacije Kingovog nastavka te pokušao ostati vjeran knjizi, a zadovoljiti i obožavatelje kultnog horora s Jack Nicholsonom u glavnoj ulozi, iako tu ekranizaciju King javno prezire.

Danas u 20:00 sati ćemo vidjeti kako je to prošlo.

Dok će se odrasli isprepadati u petak u kinu, u subotu imamo opušteni dječji dan kada gledamo animirani film ‘Skockani nindža’*!

Ni ovo nije obična priča. Radnja se vrti oko dječaka i njegovog plišanog lutka za kojeg otkrije da je živ i da mu može pomoći oko problema u školi. Aske želi nindži vratiti uslugu, ali ubrzo saznaje da se nindža nalazi u osvetničkoj misiji.

*Film nije sinkroniziran, ali ima hrvatske titlove.

Vidimo se u subotu u 18 sati.

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “%1$s”

  1. Prestanimo više s tim crnim, negativnim, SF i sl. filmovima koji se gotovo jedini prikazuju u posljednje vrijeme u imotskom kinu; gdje su: intelektualni, stvarni, inspirativni, za život svrsihodni filmovi koji ljude potiču na pozitivne emocije, na pozitivno razmišljanje? Ajmo više promijeniti paradigmu stvarnosti života – pa i u medijima (filmskoj – kulturi?) kojom ćemo napredovati i konstruktivno razmišljati i djelovati a ne samo puniti glavu filmovima izmišljenog i ne baš korisnog karaktera.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com