U zborniku „Na koljenima djeda i bake“ radovi čak deset imotskih učenika

Već tradicionalno Katehetski ured Split i Splitsko-makarska nadbiskupija raspisuju natječaj za učenike osnovnih i srednjih škola. Prošle školske godine tema natječaja bila je Na koljenima djeda i bake. Po riječima organizatora na natječaj je pristiglo jako puno literarnih i likovnih radova, a u zbornik su uvršteni najbolji radovi.
 Čak 8 učeničkih radova OŠ Josip Vergilije Perić  i dvoje učenika OŠ Stjepan Radić  uvršteno je  u zbornik, a autori radova su:

Nevena Benzon, 3.a – mentorica Marija Bubalo

Mira Protrka, 4.a – mentorica s. Antonela Malenica

Anđela Mikulić, 6.b – mentorica Marija Bubalo

Ante Grbavac, 7.c – mentorica Ivana Petričević

Mirka Tolić, 7.c – mentorica Ivana Petričević

Josipa Mršić, 7.a – mentorica Ivana Petričević

Nikola Pavić, 7.a – mentorica Ivana Petričević

Mate Župić, 8.b (2018./2019.). – mentorica Eleonora Jonjić Olujić.

Iz OŠ Stjepan Radić uvršteni su radovi učenika Brigita Pezo, 2.b (mentorica s. Antonela Malenica) te Kristijan Garac, 7.a (mentorica Anela Kukavica) .

Predstavljanje zbornika bilo je 5. prosinca 2019. u 18 sati u dvorani Klasične gimnazije u Splitu. .Program je otvorio zbor Centra „Juraj Bonaći“,a sam zbornik predstavljali su Mirjana Vučica, vjeroučiteljica u Zdravstvenoj školi u Splitu, doc.dr.sc. Dunja Pivac, Umjetnička akademija Sveučilišta u Splitu te mons. Marin Barišić, splitsko-makarski nadbiskup. Predstavljači su naglasili kako su radovi učenika bili jako dobri te je bilo teško odabrati najbolje. U zabavnom dijelu programa nastupila je klapa Pasika iz Kostanja. Moderatorica programa bila je Helena Balajić..

Čestitamo svim učenicima i njihovim mentorima!

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com