Advent u Imotskom: Odgođeni današnji nastupi predviđeni na otvorenom

Zbog vremenskih neprilika, odgođeni su svi današnji nastupi predviđeni na otvorenom u sklopu manifestacije „Tradicionalni hrvatski Božić u Imotskom 2019.“, dok će izložba slika Maje Perić biti otvorena u dvorani Pučkog otvorenog učilišta danas od 19 sati.

Prema novom rasporedu, Marko Pecotić Peco i PDV band održat će koncert u ponedjeljak, 23. prosinca, na glavnom imotskom trgu, s početkom u 20 sati.

Prema standardnom programu, predstavljanje publikacije „Geo park Imotska jezera“ bit će isti dan, u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta, u 18 sati.   

Ples za djecu Imotski upriličit će prigodni nastup u utorak, 24. prosinca, na trgu u 11:30 sati. Podjela bakalara započinje već od 11 sati, a glazbarski čestitari će na Badnjak navečer, po tradiciji dugoj desetak godina, zasvirati gradom splet božićnih napjeva od 20 sati. Riječ je o četvorici članova Hrvatskog puhačkog orkestra Gradske glazbe Imotski koji zajedno imaju više od trideset državnih nagrada zbog svog iznimnog muziciranja, predvođeni kapelnikom profesorom Ivanom Glibotom.

U nastavku donosimo dio slika Maje Perić:

 

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com