Uništene klupe i putokazi na Modrom jezeru

Koliko god se Imoćani kunu u svoje Modro jezero,koliko god ga vole i cijene i propagiraju,toliko se uvijek nađe jedan ili više nesavjesnih građana kojima to sve skupa smeta,pa jednostavno uništavaju  sve što im dođe pod ruku.Tako su  i u petak izjutra komunalni djelatnici grada Imotskog u svojoj redovnoj kontroli i uređenju ulaza u Modo jezero zatekli ružnu sliku.Uništene drvene klupe na samoj glavnoj vidilici,počupani i otuđeni mnogi putokazi ,baš kao i kante za otpad.

-Sramota,veli nam direktorica komunalnog društva  grada Imotskog Božena Juroš.Ovako ponašanje nesavjesnih građana oštro osuđujemo.Uništavanjem gradske imovine i obezvrjeđivanjem našega prirodnog bisera je  stvarno skandalozno i neprimjerno.Apeliramo upravo na tog pojedinca ,ili više njih da trebamo čuvati te vrijednosti,a sigurno ćemo ,ako se  otkriju počinitelji primijeniti i sve zakonski dostupne  mjere,kako bi se počinitelji primjerno kaznili,veli Božena Juroš.

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Uništene klupe i putokazi na Modrom jezeru

  1. Ništa novoga . Tog vandalizma ima širom Hrvatske . Ali Imotski bi trebao služiti primjerom lijepog ponašanja građana s obzirom da imaju dobre škole , dobre profesore , dobre svećenike .Sad je već i narod dosta obrazovan ,kulturan ,prošli su svijeta itd. Mislim da je tu prisutan mentalitet nezamjeranja ,popuštanja , utjecaj ljudi na državnim funkcijama i to tako ide iz dana u dan . narod se mora više aktivirati i reći popu pop bobu bob.Budimo razumni sami moramo napraviti sigurangrad , miran život . Odmah osuditi svaki vandalizam ,govor mržnje ,drogu ,alkoholizam . Stari trebaju služiti ponašanjem mladima a ne da bavuljaju pijani po trotoarima.

  2. Čestitam komunalcima jer su im trebala samo tri mjeseca kako bi primjetili da nema kanti na jezeru. Pozdrav i onima iznad njih. I iza.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com