Pojačan nadzor prometa tijekom nadolazećeg vikenda

Na prometnicama na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske policija nastavlja s poduzimanjem pojačanih aktivnosti u prometu i  tijekom nadolazećeg vikenda.

Provodit će se pojačani nadzor vozila i vozača posebno u večernjim i noćnim satima usmjeren na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, posebice prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, nekorištenje sigurnosnog pojasa i  nepropisne uporabe mobitela, a aktivnosti će se usmjeriti i na ponavljače teških prekršaja u prometu tzv.“recidiviste“, prenosi PU splitsko-dalmatinska. 

Stoga i nadalje apeliramo na sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa i prilagođavanje vožnje stanju i uvjetima na kolnicima u cilju sigurnog sudjelovanja u prometu.

 

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “%1$s”

  1. Dao Bog da ih ima punooo više ( i po danu i po noći), premalo se vide na cesti (a na istoj sam svaki dan). Policijska kontrola je itekako nužna, poglavito zbog sada – već, bojim se “trenda” (negativnog!): korištenja mobitela tijekom vožnje – tipkanje i razgovaranje na isti!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com