„Sajam poslovnih mogućnosti“

Centar za održivi razvoj Imotski u partnerstvu s Clusterom za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split, a u suradnji s imotskim srednjim školama i Hrvatskom udrugom poslodavaca Imotske krajine organizira „Sajam poslovnih mogućnosti“ danas od 11 do 15 sati, u atriju srednjoškolskog centra u Imotskom, Ulica Bruna Bušića 59. Manifestacija „Sajam poslovnih mogućnosti“ dio je projekta „Lokalnim partnerstvom do svijeta rada“.

Ciljevi „Sajma poslovnih mogućnosti“ su:

 povezati nezaposlene i učenike kao buduće tražitelje posla s poslodavcima, te ih upoznati s mogućnostima na tržištu rada;

– prezentirati mogućnosti i programe usavršavanja, osposobljavanja i prekvalifikacija koje provode različite obrazovne ustanove i udruge te mjere za samo/zapošljavanje.

U uvodnom dijelu predstavit će se dokument “Kretanja i trendovi na tržištu rada Splitsko-dalmatinske županije“ izrađen u okviru projekta.

Lokalni poslodavci i obrazovne ustanove predstavit će se nezaposlenima Imotske krajine i učenicima imotskih srednjih škola.

Projekt „Lokalnim partnerstvom do svijeta rada“ bavi se problemom nezaposlenosti, socijalne isključenosti i negativnih demografskih kretanja u Splitsko-dalmatinskoj županiji, a sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Nositelj projekta je Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split, a partneri na projektu su JU RERA, Centar za održivi razvoj, HUP, Grad Split, TOMS, Zdravi grad, SDŽ, Domine, Učilište Virtus, Udruga nezaposlenih SDŽ i Zadruga za etično financiranje ZEF.

Više o projektu na poveznici: https://www.svijet-rada.eu/projekt/

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com