13. tjedan psihologije u Imotskom

13. tjedan psihologije u Imotskom održat će se u Pučkom otvorenom učilištu od 18. do 21. veljače.

U sklopu bogatog programa, prvo predavanje održat će Anamarija Lončar, prof. psihologije, u utorak, 18. veljače, pod nazivom „Živi sretnije – troši pametnije“, s početkom u 18 sati. Anamarija će govoriti o psihologiji novca i potrošnje, a predavanje je namijenjeno širem građanstvu.

U 18:45 sati bit će organizirana radionica „Granice u odgoju u djetinjstvu“ za šire građanstvo, a vodit će je Manda Jakić, mag. psych.

Predavanje „Nasilje u partnerskim odnosima“, namijenjeno širem građanstvu, održat će Suzana Žužul, mag. psych., u srijedu, 19. veljače, s početkom u 18 sati.

O temi „Kako je biti adolescent u vrijeme roditeljske rastave? Značajke razdoblja adolescencije i utjecaj rastave na njihov psihosocijalni svijet.“, govorit će Irena Mrkonjić, mag. psych. u 18:45 sati.

„Razvoj privrženosti u ranom djetinjstvu: kako učimo ljubav?“, predavanje je o kojem će govoriti Matea Ćosić, mag. psych. u četvrtak, 20. veljače, od 18 sati.

Predavanje o razlikama između žena i muškaraca s implikacijama na partnerske odnose, odgoj djece i poslovni svijet, namijenjeno širem građanstvu, pod nazivom „Žene i muškarci: koliko se volimo, koliko se ljutimo, čemu važnost dajemo?“ održat će Lara Buljan Gudelj, mag. psych. u 18:45 sati.

Tjedan psihologije završava u petak, 21. veljače, „Ćakulom s psihologom“ u 18 sati kada će se svi zainteresirani imati priliku upoznati s psihologijom i poslovima psihologa te postavljati pitanja.  

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com