Održana izvještajna skupština Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata Imotski

Udruga Hrvatskih branitelja Domovinskog rata Imotski održala je izvještajnu skupštinu  i proslavila 10. godišnjicu svog osnutka. Uputili su priopćenje za medije koje prenosimo u cijelosti:

“Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata Imotski intoniranjem himne i odavanjem počasti stradalim hrvatskim braniteljima održala je izvještajnu skupštinu te je ujedno proslavila desetu obljetnicu osnutka Udruge. U nazočnosti većeg broja članova, predsjednik udruge Mario Kujundžić otvorio je skupštinu i uputio pozdravne riječi svim nazočnima te istaknuo ogroman doprinos Udruge u promicanju vrijednosti Domovinskog rata, također naglasivši važnost pomaganja i skrbi o svim pripadnicima Udruge u skladu sa mogućnostima. Tijekom skupštine podneseno je izviješće o radu, Financijsko izvješće te izvješće Nadzornog odbora koji su nakon kraće rasprave jednoglasno usvojeni.

Tajnik udruge Marijo Divić istaknuo je da je udruga sudjelovala u obilježavanju svih važnih datuma,z načajnih povijesnih događaja Domovinskog rata, obilježavanju obljetnica pogibije i stradanja naših suboraca te susretima branitelja iz cijele županije.

Posebno su naglašeni planovi za sljedeće razdoblje uključujući nastavak i prikupljanje materijala za izdavanje monografije brigade koja je u pripremi,nastavak suradnje sa koordinacijom udruga za otvaranje muzeja Domovinskog rata u Imotskom te ponovni odlazak na sva mjesta stradanja naših prijatelja i suboraca.

UHBDR Imotski posebno ističe odličnu suradnju s jedinicama lokalne samouprave ,gradom Imotskim te Županijom Splitsko–dalmatinskom.

Prigodnom proslavom udruga je svečano obilježila desetu godišnjicu svog osnutka te su dodijeljene zahvalnice članovima koji su od samog početka zaslužni za dugogodišnji ogroman doprinos u radu udruge.
Druženje branitelja nastavljeno je uz prigodni domjenak.”

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com