Gotov očevid radne nesreće u Podgori: bivši načelnik Zagvozda pao je tijekom radova na rekonstrukciji krova s deset metara visine

Gotov je očevid radne nesreće sa smrtno stradalom osobom u Podgori u kojoj je stradao Boženko Dedić (65), bivši načelnik Općine Zagvozd. Kako je utvrđeno, građevinska poduzeće čiji vlasnik je bio sada pokojni Boženko Dedić bilo je angažirano za rekonstrukciju krovišta obiteljske kuće.

Prilikom radova na krovu je vlasnik tvrtke jutros oko 9.15 sati pao s deset metara visine. Nesretni čovjek je pao s krova na tendu s koje je udario o rub balkonskog zida i zatim pao na tlo, saznajemo iz PU splitsko-dalmatinske.

Kako je s krova udario prvo o balkonski zid pa nakon toga pao na tlo, prva informacija je bila da je pao s tri metra što je visina na kojoj je navedeni balkon. Očevid je uz službenike Policijske postaje Makarska proveo i građevinski inspektor te je trajao sve do iza 14 sati.

Tijekom njega su utvrđene sve okolnosti tragične nesreće. Neslužbeno saznajemo kako se radi o tvrtki “Rastovčani” d.o.o., piše Slobodna Dalmacija

Print Friendly, PDF & Email

Prikaži komentare

Još nema komentara

Komentiraj

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com