4
1034

Stalna misija RH u Ženevi oduševljena spotom imotskih glazbara

Na  mail HPO Gradske glazbe Imotski i kapelnika Prof.Ivana Glibote  došao je u subotu mail iz Stalne misije Republike Hrvatske u Ženevi,a povodom spota kojega je naša glazba snimila za Dan Europe. U mailu stoji.
 
U ime Stalne misije Republike Hrvatske ovim putem najljepše zahvaljujem na velikom trudu i profesionalnosti koje ste uložili u snimanje video spota kojeg je tražila EU Delegacija u Ženevi, a kao doprinos Republike Hrvatske za virtualnu čestitku povodom Dana Europe.
Kolege u EU Delegaciji i djelatnici naše Stalne Misije u Ženevi su istinski impresionirani Vašim doprinosom.Nažalost, kao što ste imali priliku vidjeti, EU Delegacija je spot prilagodila svojim potrebama. 

 

Stoga mi je zadovoljstvo izvijestiti Vas da će Stalna Misija u Ženevi na svojem Twitter i Facebook profilu objaviti Vaš spot-čestitku u cijelosti tijekom dana.

 
Koristim ovu prigodu kako bi Vama i Orkestru zaželjela puno uspjeha u daljnjem radu uz nadu da ćete se imati priliku predstaviti ženevskom multilateralnoj publici i uživo.
Mail je u ime naše veleposlanice u Misiji  Vesne Batistić Kos uputila tajnica Ines Šprem.
Print Friendly, PDF & Email

Prikaži komentare

Još nema komentara

Komentiraj

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com