Kaos na imotskim ulicama ovaj vikend: podnesene četiri prekršajne prijave

Policija je u noći sa subote u nedjelju podnijela četiri optužna prijedloga iz zakona o prekršajnom postupku za remećenje javnog reda i mira u glavnoj imotskoj ulici Šetalištu Stjepana Radića,gdje stanje u toj ulici u noćima vikenda eskalira,bez obzira na brojna upozorenja građana. Dežurna službenica za odnose sa javnošću Policijske uprave Splitsko -dalmatinske Sanja Nazlić :
” U nedjelju rano izjutra došlo je do fizičkog obračuna između dvije osobe godišta 1996. i 2000.Oba su imala više od jedan promil alkohola u krvi.U tučnjavi lakše ozljede zadobio je mladić rođen 2000. godine, kojemu je pružena i liječnička pomoć,a obje osobe su odvedene u postaju PGP Imotski te su zadržani do prestanka opojnog sredstva.Protiv njih podnesen je optužni prijedlog iz zakona o prekršajnom postupku za narušavanja javnog reda i mira.
Prije toga oko 00.30 sati došlo je do narušavanja javnog reda i mira u istoj ulici zbog reproduciranja jake glazbe,pa je protiv onoga tko je puštao glazbu,kao i protiv odgovorne osobe vlasnika ugostiteljskog objekta podnesen optužni prijedlog iz Prekršajnog zakona član 13 ,remećenje javnog reda i mira,riječi su Sanje Nazlić.
Inače. zbog eskalacije remećenja reda i mira u glavnoj imotskoj ulici,ali i i ulici Ispod volta posebno u noćima s petka na subotu i sa subote na nedjelju,građani koji tu žive već su se obratili gradonačelniku Imotskog,kao i policiji,te Državnom inspektoratu.a najavljuju i potpisivanje peticije zbog ozbiljnog remećenja javnog reda i mira,uništenja gradske imovine.Uskoro se,koliko doznajemo očekuju i prvi koraci nadležnih službi u sprječavanju takvog stanja.

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “%1$s”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com