Besplatno osposobljavanje nove grupe njegovatelja/ica

U sklopu projekta „Nove vještine su moja šansa“ Centar za održivi razvoj (COR) započeo je primati prijave za besplatno osposobljavanje nove grupe njegovatelja/ica na području Imotske i Cetinske krajine. Nastava počinje odmah nakon formiranja grupe. Na kraju programa polaznici/e će dobiti uvjerenje o osposobljavanju koje se upisuje u e-radnu knjižicu.

Troškovi pokriveni projektom:

  • Troškovi edukacije i literature,
  • Liječnička uvjerenja,
  • Trošak opreme za praktični rad njegovatelja/ica,
  • Trošak polaganja ispita (1) i tisak uvjerenja,
  • Potpora u aktivnom traženju posla, stjecanju znanja i vještina.

U Klubu za zapošljavanje COR-a provodi se kontinuirana, stručna i intenzivna potpora u aktivnom traženju posla, stjecanju znanja i vještina: vježbanje pisanja kvalitetnog životopisa i motivacijskog pisma, priprema dokumentacije za natječaje za zapošljavanje, mjere HZZ-a i sl., radionice o načinima traženja posla, mjerama HZZ-a za zapošljavanje, samoprocjeni znanja, sposobnosti i vještina, pripremi za testiranja i simulacije razgovora za posao.

Svi zainteresirani mogu se javiti Centru za održivi razvoj (COR) radnim danima 9 – 16 sati na telefone: 021 410 274, 098 540 538 ili 098 314 951 kako bi se dogovorili za sastanak na kojem će dobiti podrobnije informacije.

Print Friendly, PDF & Email

Prikaži komentare

Još nema komentara

Komentiraj

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com