SKYWALK SE OTVARA 2. SRPNJA! Pogledajte kako biokovska “nebeska šetnica” izgleda uoči otvaranja

Prije dva tjedna uspješno je obavljeno testiranje nosivosti novog biokovskog vidikovca, Skywalka.

– Naši vatrogasci ulijevali su vodu u improvizirani bazen koji je napravljen na samom vidikovcu. Tu su bili stručnjaci koji su promatrali i ocjenjivali test. S naše strane sve je prošlo u najboljem redu – kazali su za Dalmacija Danas podgorski vatrogasci.

Iako se o datumu otvaranja Skywalka uvelike naglaba, iz pouzdanih izvora da će se svečano otvaranje odviti 2. srpnja. Nema sumnje da će otvaranje Skywalka uoči parlamentarnih izbora na najvišu hrvatsku obalnu planinu privući cijelu “vojsku” političara, ne bi nas trebalo iznenaditi da se na otvaranju pojavi i sam premijer Plenković.

A nakon naših političara, na Skywalk će u miru moći zakoračiti smrtnici. Sudeći prema komentarima na našim prije objavljenim člancima, vlada podijeljenost oko izgradnje “čuda” na Biokovu. Dio smatra da je ovo sjajna stvar za planina i makarski turizam općenito, jer se slični vidikovci grade diljem Alpa i drugdje, a dio iskazuje protivljenje njegovoj sada već finaliziranoj izgradnji jer smatra Biokova i bez ove “umjetne” intervencije u planinu ima dovoljno prekrasnih prirodnih pogleda

Bilo kako bilo, nema sumnje da će, jednom kada korona prestane biti tema, Skywalk biti dodatan motiv posjetiteljima da posjete Biokovo.

Ekipa CroDronea nedavno je boravila na Biokovu te je napravila video Skywalka koji izvrsno dočarava što posjetitelji mogu očekivati na vidikovcu koji se vrlo brzo otvara javnosti.

IZVOR: Dalmacija danas

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com