Kod Imoćanina pronađena 2 ukradena vozila i kokain

Službenici PGP Imotski, u suradnji sa Službom organiziranog kriminaliteta ove PU i PU šibensko-kninskom, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjim muškarcem.

Jučer tijekom dana na području Imotskog temeljem naloga obavljena je pretraga  tijekom koje su u garaži pronađena dva osobna vozila. Za jedno od pronađenih vozila utvrđeno je da je otuđeno 11. srpnja 2020.g. na području Primoštena i za istim je bila raspisana potraga, a u odnosu drugo vozilo, za koje osoba nije posjedovala dokumentaciju, u tijeku je obavljanje provjera. Oba vozila su oduzeta.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je 40-godišnji muškarac ostvario obilježja kaznenog djela Prikrivanje radi čega će protiv njega nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava. Kriminalističko istraživanje nastavlja se i dalje.

Također, tijekom pretrage pronađeno je 3,3 grama kokaina radi čega će protiv 40-godišnjaka biti podnesen optužni prijedlog Općinskom prekršajnom sudu zbog postojanja sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, prenosi PU splitsko-dalmatinska. 

Print Friendly, PDF & Email

Prikaži komentare

Još nema komentara

Komentiraj

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com