Od sredstava humanitarne biciklijade kupljene didaktičke igračke za dječje vrtiće

Humanitarna biciklijada Imotske krajine u organizaciji udruge K.U.M. Proložac još jednom je pokazala kako je to događaj koji je izrazito popularan među biciklistima profesionalcima, rekreativcima, djecom i mladima.

Biciklijada, koja je već odavno prerasla samo prološke okvire i proširila se na područje Imotske krajine, zahvaljujući organizatorima i volonterima i ove je godine ispunila cilj – prikupljena su sredstava za kupnju didaktičke opreme za dječje vrtiće u Imotskom, Prološcu, Grubinama i Runovićima.

Uz vrijedne financijske donacije tvrtki koje djeluju na području Imotske krajine, prodajom humanitarne lutrije i uz potporu općina Proložac, Podbablje i Runović, prikupljeno je 11.000,00 kn s PDV-om te je kupljena didaktička oprema za najmlađe korisnike, djecu iz spomenutih vrtića.

Iz udruge mladih K.U.M Proložac kažu kako su iznimno zadovoljni ostvarenim financijskim, ali i svim drugim ciljevima 11. Biciklijade – donacijama, angažiranošću mladih, volonterima te sudionicima koji su svoj doprinos dali vozeći na dva kotača.

Biciklijada Imotske krajine s humanitarnim karakterom, svakako je u planu i za iduću godinu.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com