Nova postaja granične policije Imotski: odobrena i treća faza izgradnje

U četvrtak je u Imotskom boravila Lada Mitrić iz Službe za investicije Ministarstva unutarnjih poslova RH.Zajedno sa načelnikom Postaje granične policije Tihomirom Nenadićem i glavnim inženjerom gradilišta Ljubom Kovačem obišla je gradilište te se upoznala sa tijekom radova.Kako nije bila predviđena izjava za medije,doznali smo od načelnika Nenadića da je potpisan ugovor za nastavak radova,odnosno realizaciju treće faze koja predviđa uređenje unutrašnjosti samoga objekta,te uređenje okoliša.
-Raduje nas nastavak radova i sada je izvjesno da prekidanja  radova više neće biti.Slijedeće godine baš u ovo vrijeme ući ćemo sa svim našim službama u nove prostore,riječi su načelnika Tihomira Nenadića.
-Mi smo kao što i vidite debelo  ispred  zacrtanog plana izgradnje, no svakako da je i ova pandemija ostavila traga,prvenstveno zbog nabave potrebitog materijala.Sada ,zahvaljujući načelniku Nenadiću,ali i gradonačelniku Imotskog,investitor MUP Republike Hrvatske dao je zeleno svjetlo za treću fazu,a to je unutarnje uređenje zgrade.Nakon toga slijedi završna četvrta faza i nadamo se po Uskrsu slijedeće godine i završetku svih radova,izjavio nam je LJubo Kovač.
Znači, svi radovi na zgradi bili bi gotovi sredinom slijedeće godine,što je opet punih šest mjeseci prije roka  koji je ugovorom o gradnji predviđen za kraj 2021. godine.Nakon završetka građevinskih radova ,slijedi i unutarnja oprema objekta potrebitim namještajem i ostalim detaljima,tako da je realno očekivati das bi zgrada PGP Imotski mogla biti u funkciji u rujnu slijedeće godine.
Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com