Humanitarna akcija za pomoć oboljelima od karcinoma

Miljenko Mrkonjić, podrijetlom iz Zmijavaca, pobijedio je borbu s opakom bolešću. Kako bi se zahvalio društvu za svu pruženu pomoć kada mu je bila najpotrebnija i pomogao ljudima koji se trenutno nalaze u potrebitoj situaciji, priključio se humanitarnoj akciji „We ride against cancer – Put za život“.  

Na službenoj stranici za donacije, Miljenko je napisao:

Konačno je stigao i taj trenutak. Vrijeme da zajedno činimo dobro. We ride against cancer – Put za život je osnovan kako bi skrenio pozornost na jednu nažalost još uvijek vrlo prezentnu bolest. Rak, bilo koje vrste. Kad dijete oboli od raka, na kraju krajeva to nije samo izazov za dijete, već za cijelu obitelj. I nerijetko, pogotovo na našim područjima to i u financijskom smislu postaje veliko opterećenje za obitelj. Ja sam svoju zloćudnu bolest pobijedio prije ravno 10 godina. Međutim, meni se u tom periodu i dosta tog lijepog dogodilo jer sam imao sreću, i dosta pomoći sa svih strana. Sada želim vratiti društvu za njihovu pomoć i biti dio priče, kad se drugima pruža pomoć. Novac koji će mo zajedno skupljati će ići Udrugi Sanus u Hrvatskoj i Udrugi Hilfe für krebskranke Kinder Frankfurt. Te dvije udruge se svakodnevno nesebično bore za bolje sutra i ja sam im osobno vrlo zahvalan na tome. 

Na linku nije moguće birati kojoj od te dvije Udruge će novac ići, već će automatski bit raspodijeljen za obe Udruge.Želim se unaprijed zahvaliti svakom donatoru. Taj novac nije samo pomoć djeci, nego i doprinosi ispunjenu jednog od mojih životnih snova, a to je nesebični humanitarni rad, kojeg ste i vi dio.Nadam se i vjerujem da cete prepoznati svaku dobru misao i namjeru ovog puta a na koncu i sami osjetiti ispunjenje sudjelovanjem. Svaki Vaš “ korak” bit ce značajan i od pomoći nekom novom osmjehu, a i vjetar u leđa na putovanju mene i mojih prije svega velikih prijatelja. Stoga bi želio iskoristiti priliku te zahvaliti Marku Mariću i Tomislavu Mrkonjiću, koji su sebe također žrtvovali za izgradnju ovog projekta. Ne samo da su puno toga podredili kako bi se pripremali za putovanje, nego su svoj vlastiti novac i svoje vrijeme, poklonili ovom projektu, a za to ću im vječno biti zahvalan.  

Zato krenimo,svi zajedno nasim doprinosima uz Božju pomoc dovrsiti ovaj zadatak! 

Iznos prikazan u linku je samo prikaz skromnosti uz koju svi zajedno mozemo ostvariti nesto puno znacajnije.  

We ride against cancer-Put za Život  

Lijep pozdrav. 

U cijelu priču uključio se velik broj ljudi i već je prikupljena određena svota novca, a svi koji žele dati svoj obol mogu se priključiti putem poveznice We ride against cancer – Put za život. 

Print Friendly, PDF & Email

0 thoughts on “Humanitarna akcija za pomoć oboljelima od karcinoma

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com