Humanom gestom mladog imotskog policajca nabavljena oprema za zmijavački vrtić

K.U.M. Proložac uputio je dopis za medije koji prenosimo u cijelosti:

“Na današnji blagdan sv. Mihovila zaštitnika policajca i vojnika, sjajno se poklopilo i da pohvalimo te podržimo humanu i vrijednu gestu imotskog policajca Ivana Todorića Čovića.

Nakon što je u medijima vidio donaciju udruge K.U.M Proložac vrtićima Imotske krajine kao rezultat humanitarne tradicionalne biciklijade, Čović se odlučio na jednako plemenit čin.

Naime, na njegov račun uplaćeno je 1000,00 kuna kojima je nagrađen za rezultate vrijednog policijskog rada, a potaknut humanitarnom akcijom K.U.M-a i kupnjom didaktičke opreme za vrtićku djecu, nije dvojio – odlučio je i sam krenuti stazom dobrote i pomoći te je novac koji mu je uplaćen oplemenio na način da je i sam postao dio ovog humanitarnog kruga. Ivan je zmijavački vrtić obogatio za tisuću kuna vrijednosti igračaka što mu je, kao ocu dvoje predškolske djece, pričinilo veliko zadovoljstvo. U dogovoru s prološkim K.U.M-om, zahvaljujući Ivanu Todoriću, kupljena je i dodatna oprema za mališane, a lanac dobrote se dodatno učvrstio nizom u kojem je na najjednostavniji mogući način vidljivo kako je “dobro činiti dobro“.

Inače, ovaj imotski vrijedni prometni policajac student je i kriminalistike, a svoj posao obavlja uz puno ljubavi i strpljenja. Kaže kako mu je motiv služenje domovini i zajednici u kojoj živi, a ovom humanitarnom gestom pokazao je ima veliko srce i osjećaj za bitno i vrijedno. Zmijavčka djeca su na dobitku, a na dobitku je i Imotska krajina i svi akteri ove pozitivne priče.”

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com